Gonzalez Media heeft alles in huis.


Fotografie

Van portretten tot productfotografie. In onze studio of op locatie. Onze camera legt alles vast, waar en wanneer u dat wil.

Met intussen al 10 jaar ervaring in de fotografie hebben wij op alle fronten van het vak de nodige kennis opgedaan. Zo doen wij met grote regelmaat:

Uiteraard zijn uw wensen en gedachtes met ons te bespreken. You ask, We Create!

Video

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar een video vertelt u het hele verhaal. Uw visie staat centraal en wordt samen met ons tot een onvergetelijk eindresultaat gebracht.

Wanneer een foto de lading niet dekt kom je al snel bij bewegend beeld. Wij leveren video producties van groot tot klein. Zo zijn wij regelmatig op pad om met de camera een reportage te maken, of schieten wij een bedrijfsfilm. Maar ook evenementen zijn voor ons bekend terrein. Van een enkele camera, tot een volledige meercamera registratie. De opties hierin zijn eindeloos, en zo groot of klein als uw project nodig heeft.

Design

Uw merk komt tot zijn recht met een design van onze ontwerpers. Wij weten precies uw ideeën te vertalen naar dat ene ontwerp waar u zich mee kunt identificeren.


 • HUISSTIJL

  Niets is zo bepalend voor uw imago als uw ontwerpen. Onze designers leveren een volledige huisstijl naar wens, zodat het plaatje van uw bedrijf compleet is. Visitekaartjes, briefpapier en enveloppen zijn slechts enkele punten die wij leveren om uw huisstijl compleet te maken.

 • WEBSITES

  Uiteraard is het belangrijk dat u goed gevonden kan worden op het internet. Een website is een belangrijk onderdeel in uw marketing, en onmisbaar voor een moderne onderneming. Een simpele website met bedrijfsgegevens, of een volledige webshop. Niets is ons te gek.

 • PROMOTIEMATERIAAL

  Wij denken dat geen enkel evenement kan zonder goed promotiemateriaal. Zo leveren wij Flyers, Promovideo’s, Social Media packs of een compleet All-In pakket om uw project of evenement te promoten.

Aerials

Beelden vanuit de lucht geven een ander perspectief. Of het nou gaat om video of fotografie, onze ROC opgeleide piloten leggen alles haarscherp vast.

Drone’s zijn niet meer weg te denken uit het luchtruim. Niet gek dat deze vaak gebruikt worden voor uiteenlopende doeleinden. Wij werken met verschillende drone’s waardoor er voor iedere situatie een geschikte oplossing is. Met de drone doen wij onder andere fotografie, luchtvideo’s en zelfs inspecties van gebouwen en objecten.
Onze piloten hebben allemaal een opleiding gedaan en zijn in het bezit van een Volledige ROC vergunning.

Apps


Tegenwoordig draait alles om apps. Door het proces van het ontwikkelen te stroomlijnen hebben wij de mogelijkheid binnen korte tijd een app in de AppStore te plaatsen.


Wanneer u via een app te vinden bent bereikt u een volledig nieuwe doelgroep. De jeugd bijvoorbeeld hecht veel waarde aan het kunnen gebruiken van een app. Wanneer u in de 3 grote appstores te vinden bent, weet u zeker dat u voor een breed publiek, laagdrempelig bereikbaar bent.

 • group-3
 • group-3-copy
 • group-3-copy-2